ENKELHETEN


EXPONERA MERA
Vid en föreläsning på Formex om konsten att exponera på en liten yta skapades en gulsvart monter med utbildningskonceptet BUTIKSCOCKTAIL. Delikatesser, som lakrits, ost och andra konfekter med en exponerades med en elegant känsla.

loading...

LAKRITSFESTIVALEN är en smakfestival för den svarta guldet.
Köket fick uppdraget att skapa inspirera om lakritsrotens möjligheter.

pappersbus

loading...

Skapa en BUDBÄRARE FÖR DIN KOMMUNIKATION, kan göras på olika sätt. Kanske en verktygslåda för ett projekts metoder, broschyr till resenärer för besök på Hanö eller en giveaway från KÖKET, då är det naturligt med pappersbus som är en ost.

 

KONCEPT - SMARTA SAMHÄLLET

Tanken bakom SMARTA SAMHÄLLET var att bygga en analog utställning kring digitaliseringens möjligheter. Ett samhälle med kulisser växte fram och och tekniken fick en naturlig koppling i ett sammanhang, som gör det enklare att förstå vad som är på gång i vår tids största förändringsresa. Ett nytt sätt att skapa en utställning där samverkan är en förutsättning. Flera områden påverkas av ett nytt sätt att tänka kring HÄLSA, LÄRANDE, HEMMET, LANTBRUK, "SPEAKERS CORNER" och andra områden som finns i ett samhälle runt om i vårt land.

En utställning som går vidare nu från Skåne till Blekinge och kanske även på fler ställen. Det är fortfarande över en miljon människor i vårt land som står utanför digitaliseringens förändringsresa.
 

Kommunikation utan att säga ett ord - helt enkelt